Volgers

donderdag 29 augustus 2013

Deze week druk bezig met me nieuwe spulletjes die ik gekocht heb op de beurs.
Diverse opdrachten gehad en daarom laat ik wat meer kaartjes zien in 1 keer.
Dit baby kaartje is voorzien van een gehaakt randje.Het garen heb ik in spanje gekocht daar is t veel goedkoper dan hier.Rond het plaatje heb ik wat embossingspoeder gebruikt en frantage.Wat een leuk spul is dat toch.Verder heb ik de opleg geëmbost een randpons gebruikt van martha stewart en een strik gemaakt met de bowdabra.

Deze kaart is bewerkt met krijt en embossingspoeder,de nieuwe ml vaan Noor gebruikt vlindertjes en een tekst label.Deze vind ik zelf weer eg mooi.

Een Maritiem kaart voor de mannen.Mal is van Marianne Design bestrooid met enamel van stampadous geweldig spul. Swirls en een bloem van Noor.

Oud hollands kaartje met gehaakt randje,rand pons van Maryha stewart en tekstlabel van spellbinders.

Mooie paars,wit,champagne kaart.De rand is gestempeld en bewerkt met krijt.Hartje weer bestrooid met enamel en poeder.Hoekjes zijn van memory box zo mooi fijntjes.tekstlabel van sizzix en wat kant.

Op deze kaart zitten veel nieuwe Noor mallen.De kleur klopt niet op de foto hij is paars wit en champagne.De mallen zijn bewerkt met distress inkt.Ik vind t een beauty.
Groetjes van mijmaandag 26 augustus 2013

Afgelopen zaterdag ben ik met mijn lieve vriendin (zus geen bloedband) Lianne naar de knotsgekke kaartendagen in den Bosch geweest.
Het was voor mij de 2e keer en er zullen er nog vele volgen als het aan mij ligt.
De gezelligheid het geklets van mede hobby freaks en soms ook wel wat geduw want iedereen wil graag in de kraampjes kijken.
Ik vond het weer een superdag en heb mezelf weer aardig wat kado gedaan.
Als het goed is gaan we in maart weer joepie.
Gelukkig is t maar 2 keer per jaar voor ons want van half 11 tot 5 uur kijken en kopen daar word je aardig moe van en BLUT.hihi
Thuisgekomen moest alles weer een plaatsje krijgen in mijn hobbyhoek dat werd passen en meten maar t is me weer gelukt.
groetjes Corrine

zo leuk de nieuwe mallen knipvellen en stempels ben er alweer druk mee bezig
Het resultaat zien jullie eind van deze week.