Volgers

vrijdag 23 augustus 2013

Vlinder kaart in warme kleuren


Vandaag ben ik weer aan de slag gegaan met vlinders ben er gek op.
Ik heb eerst met versamark inkt diverse vlinders en een randje gestempeld op fluweel karton.Nu ben ik er achter dat ik t verkeerde karton gebruikte om met pastelkrijt te werken.Gelukkig las ik ergens op facebook dat je dus fluweel karton nodig had.Het resultaat is ook veel mooier dan op linnen karton.

Het hart is van Nellie Snellen de vlinder heb ik dubbel gestanst eerst donker rood en daarop een bewerkt met pastel krijt zo krijg je wat meer schaduw op je kaart.Takjes van Marianne design .Lint roosjes pareldruppels en een tekst gestempeld.
Ben zelf erg tevreden over deze kaart.
Groetjes Corrine

woensdag 21 augustus 2013

Kerstkaartje gehaakt

Gisteren een kerstkaartje gemaakt.Tijdens mijn vakantie in Spanje heb ik diverse stansjes gehaakt waaronder ook deze ster.
Op internet kwam ik weer andere technieken tegen voor embossingspoeder en dat heb ik op deze kaart toegepast.
Ik heb een embossingsfolder gepakt met sterren en deze beinkt met embossinginkt van tim holz.

Vervolgens heb ik hem door de vagabond gedraaid en toen bestrooid met embossingspoeder waar ook door mezelf glitter poeder is toegevoegd.
Ik krijg het helaas niet duidelijk op de foto maar het is goed gelukt al zeg ik t zelf.Het blauwe sterren papier glinsterd nu mooi en de sterren liggen er zonder poeder bovenop.
Mocht het niet duidelijk zijn dan hoor ik t wel.
2 ijspegel randen gemaakt met de martha stewart pons.
De ster is van spellbinders en daaromheen dus een gehaakt randje.
Ook het 3d plaatje had ik in Spanje geknipt dus dat scheelde weer tijd vandaag.
Wat ijsterren lint en een tekststempel en de kerstkaart is klaar.
groetjes Corrine

maandag 19 augustus 2013

          Snoesjes kaart


Snoesjes kaart in paars tinten
Onderkaart is wit linnen,daarop een donkerpaarse opleg ook van linnen structuur.Taart vormpje van de action en een strook kant.
Mooie mal van spellbinders waarop de al ingekleurde snoes op geplakt.Mallen van Marianne design bewerkt met embossings poeder.
Tekstembleem ook van Marianne design.De vlinders weet ik niet meer welk merk het is helaas.Wat roosjes en takjes en pareldruppels en het snoesjes kaartje is gereed.


groetjes en bedankt voor t kijken Corrine

                         Mannen kaartje

Dit weekend weer lekker aan de freubel geweest het resultaat kun je hieronder zien.
Ben weer eens begonnen met een rechthoekige kaart dit was al lang geleden vandaar.
                                              Aangezien ik vaak moeite heb om een rechthoekige kaart lekker vol te krijgen ben ik er toch maar aan begonnen.Startkaart is witlinnen.Het bruine opleg komt van de bouwmarkt hier kun je zo leuk staaltjes van behang uitzoeken en zo af en toe doe ik dat eens.De stroken papier bruin en wit bewerkt met een pons van Marthe stewart en daarna beinkt met distress.Verder heb ik mallen gebruikt van Marianne design en spellbinders.Het labeltje is van sizzix.Het geruite jute had ik nog in mijn kast liggen en dat maakt de kaart wat stoerder vind ik zelf.Het 3d plaatje is van Yvonne zij maakt hele mooie knipvellen.Nog wat pareldruppels en het kaartje is weer af.
Groetjes Corrine