Volgers

woensdag 31 januari 2018

                        Born to be wild


Hallo lieve volgers vandaag wil ik jullie deze stoere kaart laten zien.Totaal buiten mijn comfortzone maar ach je moet alles proberen toch!!!!


Ik ben begonnen op een mixed media papier met distress oxide de kleuren wild honey,fired brick,antique linnen en faded jeans.Ik heb de inkt eerst op een craft sheet gedept daarna water erover verneveld en toen elke keer wat kleur op mijn papier gedept en gedroogd net zolang tot ik het goed vond.Toen heb ik bister rood en bruin er op gestrooid en weer nat gespoten en gedroogd.
Toen heb ik het mooie schild uit craft zwart en mijn zelfgemaakte achtergrond papier gestanst.
De opengewerkte driehoekige stansen uit rest papier gestanst en dit gebruikt als soort van stencil om wat vormpjes aan te brengen,de wiebertjes in het blauw en de streepjes in het rood.
Toen ben ik verder gegaan met diverse stempels willekeurig over mijn achtergrond de te stempelen.
Onderstaande stempel in ground espresso.
En de andere stempels in stazon zwart.

Vanachter de tekst enjoy now zie je een stukje zwarte stans die ik dus ook als stencil gebruikt had.
 Toen kwam de grootste uitdaging de motor inkleuren.
Ik heb me gehouden aan de kleuren zoals hij op het plaatje ook is afgebeeld omdat ik het nog steeds super lastig vind waar de schaduwen moeten.
Met gesso heb ik nog wat cirkeltjes gemaakt met behulp van een dop van een viltstift (deze dop werd dus een soort van stempel)Langs de rand heb ik nog wat witte streepjes getekend en her en der wat gesso langs de randjes zodat het iets wat oplicht allemaal.
Al met al ver buiten mijn comfortzone maar toch best heel tevreden met het resultaat.
Heel veel liefs Corrine

3 opmerkingen:

Dankjewel voor je reacties ik lees ze met heel veel plezier